TOURISM

Cene koč na severni obali – časopis Al-Bashayer

Written by moblessing

Cene brunaric na severni obali To frazo ponavljajo številni Egipčani in tujci.Ta regija je poleti prva destinacija za Arabce in Egipčane, saj je Severna obala s svojimi čistimi, mirnimi in zlatimi vodami vedno privlačna za turiste in druge.Nahaja se zahodno od Aleksandrije od Agamija do mesta Marsa Matrouh.Odsotnost hribov in višin za premikanje, kar turistom omogoča uživanje v čudoviti pokrajini, ker je temperatura tam relativno nizka v primerjavi z drugimi Kairom province, zato se mnogi zatekajo k nakupu enot na severni obali.

Povpraševanje po enotah na severni obali v različnih vaseh se razlikuje zaradi več razlogov, vključno s cenami, storitvenimi in zabavnimi centri ter ugodnostmi, kot so zasebna plaža, prostori za otroke, hišne ljubljenčke, varnost in rednost ter oprema za vzdrževanje.

V zadnjem času se je povečalo povpraševanje po prodaji s strani pionirjev severne obale na območjih, kot so: Marassi, Marina in Sidi Abdel Rahman La Serena, saj se tam nahaja večina športnih in dobrodelnih dogodkov, komercialnih dogodkov in tržnic, in cene hiš na severni obali: razlikujejo se po območjih in cenah Enote na severni obali od ene vasi do druge.

Vas Marassi je tudi ena najbolj znanih vasi na severni obali, bodisi od vlagateljev, dopustnikov ali iščete koče za počitnice, saj poleg osnovnih dobrin, kot je npr. kot: supermarket Andalus in zdravstveni center, ki se nahaja v Gate 2 ter številni dobro opremljeni hoteli, kjer lastniki uživajo v udobnih poletnih počitnicah.Omeniti velja, da se cene varnih hiš za leto 2015 v zadnjem času razlikujejo od cen varnih hiš. premije severne obale, zato bomo analizirali tudi cene v posameznih turističnih vaseh in izbrali tisto, kar ustreza vašim zmožnostim in potrebam.

Pomembno opozorilo, ne kupujte brunarice za takojšen prejem na severni obali, tudi če je zastonj – Severna obala 2022

Jefaira

Jefaira North Coast Beach Zahvaljujoč projektu postane resničnost Severna obala Jefaire Samo vi boste živeli v sproščenem in umirjenem vzdušju, ki so ga zgradbe vajene.

Površina in cena se razlikujeta glede na naravo in število družinskih članov, projekt pa je razdeljen na brunarice in vile, pri čemer se odlikuje po tem, da vse stanovanjske enote gledajo neposredno na morje, da bi zadovoljili vse potrebe družine. , ali so družina

Jefaira Resort, za velike in majhne, ​​ponuja široko paleto celovitih storitev za udobje vas in vseh vaših družinskih članov.

Jefaira North Coast Village ponuja tudi številne edinstvene enote brunaric z neposrednim pogledom na ocean

In različni prostori, ki ustrezajo vsem, kot so:

Trisobne koče s prostori se začnejo od 182 m 2 + vrt 235 m in cene se začnejo od 1,6 milijona do 35 milijonov funtov.

Na voljo so tudi koče s površino 178 m², 141 m² in streho, s cenami od 5.547.000 EGP.

Enote v projektu Jefaira bodo dostavljene tudi z ultra luksuzno obdelavo.

sidra

Vas Marassi na severni obali je letos drugo najbolj priljubljeno letovišče, to povpraševanje pa naj bi se zaradi nizkih cen na enoto nadaljevalo še nekaj let, kar ga postavlja v močno konkurenco Marina Resortu, ki se giblje od 250.000 do 8.000.000 EGP. .

Kljub nizki ceni je večina stanovanj luksuzno prenovljenih, zanje so značilne velike površine in popolna notranja razdelitev, povečuje pa se tudi povpraševanje po vasi s strani posameznikov in ljudi, ki iščejo cene brunaric na severni obali iz več razlogov, med drugim zaradi strateška lokacija v bližini letališča Alamein in Burj Al Arab, zaradi česar je lahko dostopen iz različnih regij in iz vseh smeri.

Slovi tudi po velikih in raznolikih stanovanjskih zgradbah v grškem, maroškem, egipčanskem, italijanskem, španskem, tunizijskem in andaluzijskem slogu, saj je tudi najboljša izbira za tiste, ki iščejo Koče za prodajo na severni obali Ima neposreden pogled na morje, saj je edinstven in zaradi svoje strateške lege gleda na čiste sredozemske vode, v prihodnosti pa bo glavna vstopna točka čez Sredozemlje v Egipt, saj je od Aleksandrije oddaljen 120 kilometrov in nekaj kilometrov malo. iz El Alameina.

Vas je ustanovil tudi Emaar, eden največjih razvijalcev nepremičnin v Egiptu in na Bližnjem vzhodu, in privablja aristokrate in družbeno elito, ki poleg luksuznega mednarodnega hotela, ki ga poznamo, iščejo najboljše cene za koče na severni obali. kot »Naslov« Marassi ponuja vrsto visokokakovostnih storitev Kakovost, zaradi česar je Marassi ena najlepših in najatraktivnejših turističnih destinacij s plažami, ki se lahko primerjajo z drugimi mednarodnimi turističnimi destinacijami v Sredozemlju.

lahko noč

Plaža Masaya sidi Abdelrahman je idealna za tiste, ki iščejo miren kraj za sprostitev in preživetje poletja s svojimi družinami ter želijo najvišjo raven zasebnosti.

Masaya je ena najlepših turističnih vasi na obali, ki vzbuja vtis veselja in psihičnega ugodja.Prostori in fasade vrhunskih stavb zadovoljijo vse okuse in poskrbijo, da se kupci počutijo udobno.

Podjetje prav tako želi ponuditi niz cen v vasi Masaya, ki ustreza proračunu vseh, ki želijo uživati ​​v edinstveni stanovanjski enoti na severni obali Masaya. Cene brunaric se razlikujejo na severni obali, v Masayi glede na vrsto stanovanjske enote in število sob v vsaki enoti, cene pa se začnejo od 2 milijonov funtov in 320.000 funtov do 35 milijonov funtov.

valovi

Amwag North Coast je eden najbolj znanih in najnovejših projektov Sabbour North Coast, ki se razprostira na ogromnem območju 360 hektarjev s pogledom na nekatere najlepše plaže na obali, kjer je bilo ogromno več kot 4 milijarde funtov. investirali v veliko število objektov, ki so bili izvedeni v 4 fazah Število objektov je preseglo 3.500 enot in se razlikuje od enot Severne obale, vile in hiše so dvojčka.

Sabbour Real Estate Development je predstavil cenovni paket Amwaj Village, ki vključuje najboljšo ceno za nepremičninski projekt v razvoju v Sidi Abdel Rahmanu, vključno z enotami za prodajo na severni obali Amwaja po ceni od 4,5 milijonov funtov Podjetje ponuja tudi možnost plačila cene vaškega paketa Amwaj North Coast, ki vključuje 15-odstotni sistem predplačila ob rezervaciji, ki mu sledi 85-odstotni enaki obroki v 6 letih.

Hacienda West

Hacienda West North Coast Resort je vrhunski projekt, ki združuje vse koncepte in elemente razkošja in sijaja, njegova privilegirana lokacija na severni obali pa je blizu pomembnih mest, pomembnih znamenitosti in storitev, poleg številnih lahko dostopnih glavne ceste.

To letovišče se nahaja tudi na posebni lokaciji, 200 km od Aleksandrije / Marsa Matrouh in nekaj km od Kairske ceste.

Tudi cene Hacienda West so med najboljšimi cenami koč na severni obali in niso konkurenčne, še posebej, ker se razlikujejo po raznolikosti prostorov enot. Kar zadeva plačilne sisteme, so udobne in jih odlikuje fleksibilnost pri zagotavljanju kupca z udobjem in sorazmerno z njegovimi zmožnostmi in željami.Cene se gibljejo med

● Vile v prvi vrsti: cene teh vil se gibljejo od 18 milijonov do 20 milijonov funtov.

● Vile v drugi vrsti: cena teh vil je 12 milijonov funtov.

● Vila tretjega razreda: ponuja nepremičninski investitor za 8,5 milijona funtov.

● Majhne kabine: njihove cene se gibljejo od 3,2 milijona do 3,8 milijona funtov.

● “Premium” kabine: cena se začne pri 4,2 milijona funtov in sega do 5 milijonov funtov.

● Kabine “3 v 1”: cene teh kabin se gibljejo od 5,9 milijona do 6,4 milijona funtov.

Severna obala Esmeralda

Severna obala zaliva Smeralda je eno najboljših letovišč na plaži Mesto severne obale Ponuja široko paleto vrhunskih nastanitev, vključno s storitvami, objekti in čudovito zabavo, ki navduši prebivalce in doživi razkošno bivanje.

Esmeralda Bay Sidi Hanish ima vašo najboljšo kočo v Sidi Hanishu, najboljšo turnejo po severni obali s samo 10 % predplačilom in eno največjih izletov, ki jih je razvilo podjetje Cleopatra Real Estate.

Obstaja tudi veliko različnih enot, tako da so razlike le v cenah, nekatere od njih pa bomo prikazali v naslednjih točkah:

● Cene enot v zalivu Esmeralda, Sidi Hanish, severna obala, se začnejo pri 1.700.000 funtov.

● Mestna hiša na severni obali od 6.000.000 funtov.

● Cene dvoposteljnih sob se začnejo pri 5 milijonih EGP.

● Samostojne vile se začnejo pri 11 milijardah funtov.

● Palača v zalivu Esmeralda v Sidi Hanishu, severna obala, od 42.000.000 EGP.

obala s pogledom na gore

Mountain View North Coast, eden od projektov Mountain View Real Estate, gleda na eno najlepših plaž Sredozemskega morja, cene na enoto pa se gibljejo v Mountain Viewu.

● Za začetek z vilami Mountain View z bujno zeleno pokrajino od 7.256,77 milijona funtov.

● Vile North Beach za prodajo v Mountain Viewu s pogledom na bazen od 7.741.167 milijonov funtov.

● Začetne stopnje Vile za prodajo na severni obali Lagoon od 8.006.122 milijonov funtov.

Novo spletno mesto za trženje nepremičnin Aqar

New Aqar Real Estate Marketing Company je eno od novih marketinških podjetij in je eno največjih podjetij za trženje nepremičnin v glavnem mestu, severni obali, Novem Kairu in Ain Sokhni.

Podjetje New Aqar Real Estate Marketing Company je od svoje ustanovitve leta 2016 eden največjih konkurentov na nepremičninskem trgu v Egiptu, znano pa je, da je New Start lastnik podjetja New Aqar Real Estate Marketing and Companies, kamor si prizadeva New Start. zagotoviti najboljše projekte v prestolnici po najboljših cenah.

About the author

moblessing

Leave a Comment