DECORATION DESIGNS

10 preprostih načinov za čiščenje negativne energije iz hiše

Written by moblessing-

Foto: cottonbro/Pexels / Casa.com

Če ste se doma počutili preobremenjeni in se počutili čudno, je verjetno okoli vas nekaj slabe energije. zato energijsko očistite svoj prostor mora biti tudi na vašem seznamu čiščenja! Vedite, da lahko postane vaš dom svetlejši, svetlejši in bolj ustvarjalen, če se navadite odstranjevanja negativne in kaotične energije, ki vas obdaja.

Ne poznate ključnih trenutkov za čiščenje energije vašega doma?-

Foto: Reprodukcija / Giphy / Casa.com

 • Ko se počutite slabo ali imate slab dan: negativna energija bi lahko spodbudila te občutke.
 • Če ste bolni: poleg stresa zaradi slabosti lahko fizična kondicija pusti prostor okoli vas obremenjen;
 • Po razpadu ali izgubi: čiščenje med poškodbo ali žalovanjem vam lahko pomaga preboleti bolečino in nadaljevati.
 • Po prepiranju s partnerjem: oba sta povedala stvari, stvari, a ko je nesoglasja konec, je čas, da razčistite zrak – dobesedno;
 • Med vsakim večjim življenjskim prehodom (nova služba, partnerstvo ali prihod hišnih ljubljenčkov/dojenčkov): naredite prostor za novo energijo, ki jo te stvari prinašajo;
 • Ko se počutite obtičali: če želite izboljšati svoje življenje in niste napredovali, je morda čas, da se vprašate, ali vas vaš dom zadržuje v preteklosti.

10 preprostih načinov za odstranitev

1. Določite novo namero za svoj dom-

Foto: Shutterstock/Reprodukcija/Casa.com

Oblika sledi misli. Preden naredite karkoli drugega, določite poseben namen za svoj dom. Kaj želite, da bi vam vaš prostor pomagal sprostiti? Kakšen občutek želite, da vam nudi?

Lahko bi na primer rekli: “Moj namen je očistiti negativno energijo, da bom osredotočen in produktiven” ali “Moj namen je sprostiti energijo mojega bivšega in se znova počutiti mirno.” Izgovorite svojo namero na glas, da začnete spremembe.

2. Poskusite zažgati suha zelišča-

Foto: Reprodukcija / Giphy / Casa.com

Ljudje po vsem svetu že dolgo zažigajo nekatera aromatična zelišča za energijsko čiščenje prostora. Preprosto postavite posušeno zelišče po vaši izbiri v posodo in jo prižgite, dokler ne zagledate plamena. Razpršite žerjavico, ko dim popolnoma razširite v vsak kotiček vašega doma.

Glavo pokonci: Če imate astmo ali ste občutljivi na dim, preskočite ta korak in počistite svoj prostor z rastlinami.

3. Strateško postavite svoje kristale-

Foto: Capricho/Reprodukcija / Casa.com

Kristali so darila zemlje, ki nosijo številne koristne vibracijske lastnosti. Črni turmalin in hematit sta odlična možnosti za namestitev v svoje sobe.

4. Med hojo po svojem prostoru ustvarjajte hrup-

Foto: Reprodukcija / Giphy / Casa.com

Zvok bobnov, gongov in celo ploskanje lahko pomaga razbiti negativno energijo. Za zvočni ritual doma začnite pri vhodnih vratih in se pomikajte v smeri urinega kazalca po notranjem obodu ter igrajte na instrument (ali ploskajte) proti stenam, dokler ne naredite popolne zanke.

5. Zažgite kadilo-

Foto: SARA TOUFALI/Moja domena / Casa.com

Palo Santo je vrsta dišečega lesa, ki izvira iz Južne Amerike in se lahko zažge kot kadilo. Verjame se, da je močno energijsko čistilo – samo prižgite en konec palice in razširite dim, kot bi posušena zelišča.

6. Uporabite sol-

Foto: MART PRODUCTION/Pexels / Casa.com

Sol je bila uporabljena za sterilizacijo vsega od rezalnih desk do ran, čisti pa tudi negativno energijo. Tukaj je nekaj načinov, kako ga lahko uporabite v vašem domu:

 • Morsko sol raztopite v razpršilni steklenici, napolnjeni z vodo, in razpršite po prostorih;
 • Postavite tanko črto morske soli pred vhod v vaš dom ali po obodu vaše posesti;
 • Vključite majhno posodo s soljo na svoj oltar;
 • Sol raztopite v vodi, ki se uporablja za čiščenje površin in tal;
 • Uporabite svetilke s himalajsko soljo.

7. Dajte celotnemu prostoru svež vonj po limoni-

Foto: Tenor/Reprodukcija / Casa.com

Obstaja razlog, da toliko čistil diši po limoni: vonj je naravno poživljajoč in poživljajoč. Tukaj je nekaj nepričakovanih načinov uporabe doma:

 • Limonine lupine skuhajte v vodi in pustite, da para odišavi vaš prostor;
 • Naokoli pustite majhne krožnike, polne svežih limoninih rezin;
 • V difuzor dajte eterična olja limone.

8. Napolnite svoj prostor z vonjem rastlin

Eterična olja žajblja, sivke in kadila so lahko odlična tudi za raztapljanje negativnosti. Lahko jih postavite v difuzor ali napolnite čisto razpršilno steklenico z enakimi deli čarovniškega lešnika in destilirane vode, dodajte 20-30 kapljic eteričnega olja po vaši izbiri, pretresite in poškropite. Ali pa se odločite za sveže dišave in v lončke postavite dišeče rastline, kot so mirne lilije, aloja ali angleški bršljan.

9. Izkoristite moč domišljije

Predstavljajte si zlato, žarečo luč v svojem srcu. Ko globoko vdihnete, razširite to svetlobo, dokler ne izgine iz vašega telesa. Zdaj razširite to svetlobo v svoj življenjski prostor, z namenom, da se počistijo vsi energetski zastoji.

10. Počistite svoj nered

Fizična umazanija in nered lahko naredita prostor neprijeten. Ohranjanje doma čist in brez nereda pomeni, da negativna energija ne bo imela prostora za zbiranje. Nenazadnje, odprite okna! Pustite svež zrak in slabo energijo ven.

* Preko Mind Body Green

About the author

moblessing

Leave a Comment